Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

divendres, 8 de març del 2013

Ja n'hi ha prou


L’estupidesa humana pot traspassar límits inimaginables. Sobretot l’estupidesa de molts polítics. És totalment inadmissible que, certs individus, comparin la voluntat dels qui volen ser lliures amb el nazisme. És intolerable que, un energumen, parli darrera un micròfon afirmant que la possible llibertat de Catalunya tindrà unes conseqüències similars al nazisme. A més a més, subratlla que es van generar milions de víctimes, creient-se les mentides i barbaritats que està dient.
Tenim un gran problema. I és que encara hi ha qui no compren que aquí ningú està obligat a votar SÍ si en realitat vol vota NO. Hi ha qui no entén que el dret a decidir és un dels principals i que no assassinarem a ningú duent a terme la consulta d’independència. Hi ha qui encara no ha obert els ulls i no entén la realitat catalana. És evident que tots els catalans no volen ser independents, però també hem de ser conscients que la multitud de l’11-S no va ser casualitat. Que la població voti el que més vulgui, i a partir dels resultats veurem què cal fer. Però, mentrestant, si us plau, que es parin de dir barbaritats que són ofenses per als catalans i per a la Història. 

1 comentari:

  1. No, no s'ho creu que la independència de Catalunya farà milions de víctimes. La part més fotuda és que ho sap, com també sap que dient tot això alimenta la part fosca dels milers d'espanyols que hi viuen al país. Els hi dóna arguments de baixa intel·lectualitat perquè no n'hi ha d'altres.

    Senzillament va a per totes i, com se sap, a la guerra tot s'hi val. I si l'enemic té a l'abast aquests instruments bél·lics, és innocent de creure que es poden eliminar amb raonaments assenyats. Només podem fer dues coses:
    1) Guanyar, com sigui
    2) Perdre, a la manera tradicional, com fem de fa segles

    A reveure.

    ResponElimina