Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dimecres, 14 de novembre del 2012

No m'agrada provocar

No, no m'agrada fer-ho. Senzillament, aquest és un Bloc personal del qual jo sóc la propietària. Aquí escric sobre diversos temes, en la majoria dels casos reflexions que últimament només s'han identificat en un sol tema. Repeteixo, no m'agrada provocar, però tampoc puc permetre que se m'acusi per escriure segons què. A qui li agradi aquest bloc, serà benvingut, a qui li ofengui el que poso té un altre camí molt fàcil: no entrar-hi més.
Moltes gràcies.

7 comentaris:

  1. Perdona però ningú t'acusa per escriure, simplement és dona una altra opinió sobre allò que tu relates, una altra vivència, una altra versió d'allò que tu comtes, potser és a tu a qui no li agrada que la gent que segueix el teu bloc (que és públic i en el qual parles de les teves reflexions) pugui no està d'acord o manifestar també les seves opinions.
    No cal que convidis a ningú a abandonar el teu bloc, mentre tu segueixis explicant les teves vivències personals obertament, la gent que seguim aquest bloc podem seguir opinant i no tens cap dret a demanar que no ho fem. Tal i com dius tu mateixa en l’inici d’aquesta pàgina qualsevol de nosaltres podem deixar queixes, inquietuds, aportacions i opinions. I la meva opinió personal és que també per evitar tants comentaris que no t’agraden podries no ser tan monotemàtica i fer més variació en les teves reflexions.
    Així com t’agrada rebre les aportacions que t’ afavoreixen també has d’acceptar aquelles que en discrepen.

    Una opinió totalment equànime i imparcial.

    ResponElimina
  2. Menys mal que no t'agrada provocar. Si t'agrades fer-ho escriuries amb lletres de foc al cel que ets el melic del món.
    El acceptar les crítiques està vist que no es el teu fort, ni la humiltat, ni la discreció o la veritat. Què hi farem!!!
    Segueix en el teu món de fantasia i deixa de tocar els nasos.

    ResponElimina
  3. Juasss, juasssss, juasssssss,quin acudit més bo, juasss, juassss, juasss

    ResponElimina
    Respostes
    1. el nom del blog es bonissiiiim. la terra mai sabra mentir...ets molt llesta senyora presidenta segona alcaldesa..

      Elimina
  4. Avere,Per la teva manera d`escriure ets ¨LA POETA DEL ASCO¨

    ResponElimina
  5. les veritats sempre fan mal!!! pero pitjor les mentides....
    posdata: dema al mercat del poble hi venen trenets de fusta per 3 euros, val la pena!!!

    ResponElimina
  6. A mi m'agradaría saber d'antemà unes cuantes coses si se'm permet.
    El dia de les votacions hi posaran trens per anar-hi??
    Agrairia saber l'horari que estarà aquesta noia tan meravellosa de vida perfecta i moral intatxable vetllant perque les votacions siguin totalment legals.
    Per donar-hi jo una ullada, no me'n refio gens de que estigui en plena forma per acometre cap encàrrec.

    ResponElimina