Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dijous, 8 de desembre del 2011

Off

Què vols que et digui? Avui no tinc massa ganes d’escriure un d’aquells textos que tant t’agraden. Avui em quedaria tot el dia asseguda al sofà, mirant la llar de foc i deixant-me hipnotitzar per les flames. No. Definitivament avui la inspiració m’ha deixat sola. Vaja! Ara feia dies que no passava...
Senzillament, et trobo a faltar.

2 comentaris:

  1. Hola:

    Ya se que es lo tipic comentari que te fan tots, però es que es veritat, escrius molt bé, i aixo se note perque has guanyat lo concurs de literatura del pople.

    També te diré que no faigos cas an tots aquestos comentaris que te critiquen, que fas la feina molt bé perque se note que treballes molt pel poble am lo tema del casal de joves, am les eleccions am Convergencia i lo Gerard, que me va agradar molt com vas parlar i que quedo clar que ets la regidora més jove de l'historia de la vila d'Alcarràs i això es molt de merit.

    Animos guapa.

    Visca catalunya!

    ResponElimina
  2. Tampoc es dolent disfrutar de la escalfor d'un bon foc, si la situació i la companyia es bona.

    Avui la musa de la inspiracio fa el trapella? es esquiva i es fa de rogar mes del compte? dona-li festa i pren-te un bon descans.

    ResponElimina