Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dijous, 26 d’abril del 2012

En un núvol

Em pesen els ulls, tinc molta son i desitjo posar-me dins el llit. Però el cas és que no volia anar-me’n a dormir sense compartir un bon grapat d’emocions amb tots vosaltres. Aquest vespre, he rebut el meu tercer primer premi de narració al Concurs Literari de la vila d’Alcarràs. Ha estat emocionant, molt, i gairebé he plorat només escoltar l’inici del meu relat. Com cada any, he pensat en ella, en la preciosa papallona que, sigui per on sigui, ha vist com m’he fet amb el premi. A més a més, estava acompanyada per gent especial, gent que és molt important en la meva vida, gent sense la qual no seria res. I a ell, que l’he tingut amb mi, que m’ha recolzat i ha confiat en tot el què he fet, per això i molt més, l’estimo. Rebre un premi així és molt important per mi, una motivació més per seguir escrivint i creixent entre les lletres i la tinta, entre la imaginació i la narració. També volia dir-vos que vosaltres també heu jugat un paper significatiu en aquest premi. Si no fos per tota la gent que m’anima a escriure, que em demostra que els meus textos arriben, segurament a hores d’ara no escriuria, ni tampoc hauria presentat el relat que aquest any m’ha regalat aquest nou premi. Estic molt emocionada, tant que encara no m’ho crec. 


3 comentaris:

  1. Moltes felciitats pel premi Edurne!
    És ben cert que escriure permet desconnectar per uns instants de les preocupacions del dia a dia i concentrar-nos en un món paral·lel, real o fictici, però que en tot cas el decidim nosaltres. De fet, no es gaire diferent del món real, on també nosaltres hem de ser capacos de decidir cap a on va "la història" en cada moment… tot i que sovint no és tan senzill, eh?
    Si, a més de les satisafccions personals que comporta, també hi ha qui et demostra un reconeixement… doncs fantàstic oi?
    Repeteixo… moltes felicitats… i segueix gaudint del teu "núvol"!

    Per cert… on podem llegir el relat premiat? ; )

    ResponElimina
  2. Hola Jaume,
    Moltes gràcies per les felicitacions. Si vols llegir el relat te'l puc enviar a alguna direcció de correu electrònic, cap problema!
    SALUT!

    ResponElimina
  3. La meva mes sincera enhorabona. Molts som els que seguim el teu blog, i per tant, ens alegrem que continuis aqui.

    Enhorabona per el premi, una gran aposta, que a tingut la seva recompensa.



    A6

    ResponElimina