Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dilluns, 30 d’abril del 2012

Tu comences, jo continuo


Sento com plou, la remor de les gotes de pluja xocant al terra, a la finestra, al terrat. Obro els ulls i et veig al meu costat. M’atanso cap a tu. Estàs dormint i fins i tot així m’agrades. Sí, amor, m’agrades, des del moment en que vam creuar les nostres mirades per primer cop. Des d’aquell instant no he volgut deixar d’estar amb tu, i ara et tinc al costat. T’agafo, t’envolto amb els meus braços i em faig una promesa a mi mateixa: sempre, sempre estaré al teu costat. I així, mentre la pluja segueix posant música a una nit perfecta, tanco els ulls i reposo al teu costat. Tornaré a agafar la son tot escoltant els batecs del teu cor i sentint-me la dona més afortunada del món. Fins demà al matí, amor meu. 

2 comentaris:

  1. Bonica historia d'amor, la que ens relates. La pluja, la penombra d'un dia gris i la olor a terra mullada, sembla idíl.lic, però es un dia de primavera alli a ponent, que no acabi la nit, per seguir abraçada a qui estimes.




    A6

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, és una fase més de la vida; ja us passarà i veureu que, com sempre ha estat, tot allò que us fan sentir els vostres xicots no són res més que cabòries i desitjos que vós teniu al cap.

      Sigui com sigui, res millor hi ha al món que un bon amor. Discrepo però que la nit sigui perfecta; totes ho són, fins i tot les que no ho semblen. I també heu fet una bona metàfora amb això de "tornaré a agafar la...", encara que, tot cal dir-ho, moltes dones l'agafen sovint.

      Bé, companya, jo també l'agafaré.

      'NA NIT!

      Elimina