Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

diumenge, 26 de setembre del 2010

Avui en faig 21 / Hoy cumplo 21

Com passa el temps. Avui passo dels 20 als 21 i em veig tant petita com anys enrere, com en aquesta fotografia de quan vaig complir dos anys. Fascinant el pas del temps. Gràcies a tots i totes els que m’heu ajudat a ser algú millor. Perdoneu la brevetat del text, però avui tinc poc temps per escriure; avui el temps és per riure i per tocar la felicitat amb les mans.

----------

Como pasa el tiempo. Hoy paso de los 20 a los 21 y me veo tan pequeña como años atrás, como en esta fotografía de cuando cumplí dos años. Fascinante el paso del tiempo. Gracias a todos y a todas las que me habéis ayudado a ser alguien mejor. Perdonad la brevedad del texto, pero hoy el tiempo es para reír y para tocar la felicidad con las manos.

3 comentaris:

  1. Molts d'anys!! Gaudeix tot el que puguis i sempre que puguis, amb aniversari i sense. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Molts d'anys, vida! Molts i bons! Gaudeix tot el que puguis i sempre que puguis. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Em sap greu vida, el primer comentari no em sortia i ho vaig tornar a escriure... per cert, ja t'he dit molts d'anys? Idò ja saps.

    ResponElimina