Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dimecres, 29 de setembre del 2010

El dia de la vaga activa / El día de la huelga activa

Avui m’he llevat amb un Bon dia, món!, amb unes ganes boges d’anar amunt i avall. Ahir a la nit, vaig anar amb la Blanca i la Isa a veure el concert de El fill del Mestre i Els Amics de les Arts, als Camps Elisis de Lleida, i em van encantar. Considero que la música de El fill del Mestre és ideal per posar banda sonora als dies de pluja, m’encanta el seu acústic, però quan va sonar la seva versió de Sóc de l’Oest am vaig tornar boja. I què dir de Els Amics de les Arts? Doncs que son genials. Els vaig descobrir fa pocs dies per influències de la Blanca i els seus temes em van agradar tant que aquests dies son els que posen ritme a les meves estones al volant. A les 4 de la matinada em posava a dormir, i per allà a les 10 m’he aixecat del llit pensant que avui era un bon dia per passar una estoneta a la cuina. He baixat al poble i he començat a veure comerços tancats, coses de la vaga general, i he pensat que jo també sóc molt oportuna i que decideixo anar a comprar xocolata fondant el dia que es possible que m’ho trobi tot tancat. Però no, al final he tingut sort i he marxat cap a casa amb la xocolata. I un cop a casa, he reunit tots els ingredients per preparar 4 deliciosos Coulants de Xocolata. Petits plaer d’aquesta vida. Encara no els he posat al forn, però espero que hagin sortit bons, almenys bona cara en fan. I bé, deixant de banda que avui la vaga serà protagonista del dia, cal tenir present que avui toca aprofitar l’últim dia de les Festes de Tardor de Lleida, amb concert de Els Pets inclòs. Ah! I sobretot no engegar massa el televisor, ho sento, però ja m’he cansat de veure la cara als dos “jefecillos” de CCOO. En fi, espero que acabeu de passar un bon dia i que els Coulants de Xocolata em quedin força bons.
-------------

Hoy me he levantado con un ¡Buenos días, mundo!, con unas ganas locas de ir de arriba para abajo. Ayer por la noche, fui con Blanca e Isa a ver el concierto de El fill del Mestre y Els Amics de les Arts, en los Camps Elisis de Lleida, y me encantaron. Considero que la música de El fill del Mestre es ideal para poner banda sonora a los días de lluvia, me encanta su acústico, pero cuando escuché su versión de Sóc de l’Oest mo volví loca. ¿Y qué decir de Els Amics de les Arts? Pues que son geniales. Los descubrí hace pocos días por influencia de Blanca y sus canciones me gustaron tanto que ahora son los que ponen el ritmo a mis ratos al volante. A las 4 de la madrigada me acostaba, y alrededor de las 10 me he levantado de la cama pensando que hoy era un buen día para pasar un rato en la cocina. He bajado al pueblo y he empezado a ver comercios cerrados, cosas de la huelga general, y he pensado que yo también soy muy oportuna y que decido ir a comprar chocolate fondant el día que es posible que me lo encuentre todo cerrado. Pero no, al final he tenido suerte i me he ido a casa con el chocolate. Y una vez en casa, he reunido todos los ingredientes para preparar 4 deliciosos Coulants de Chocolate. Pequeños placeres de esta vida. Aún no los he puesto al horno, pero espero que salgan buenos, al menos buena cara hacen. Y bien, dejando de lado que hoy la huelga será la protagonista del día, hay que tener en cuenta que hoy es el último día de las Fiestas de Otoño de Lleida, con concierto de Els Pets incluido. ¡Ah! Y sobretodo no encender demasiado el televisor, lo siento, pero ya me he cansado de ver la cara de los “jefecillos” de CCOO. En fin, espero que acabéis de pasar un buen día y que los Coulants de Chocolate me queden bien buenos.

1 comentari:

  1. Doncs no ens vam veure als Amics de les arts! Va estar molt bé el concert, jo també els vaig descobrir fa poquet i m'he enganxat completament! hahaha Que vagi bé pels Pets ;)
    Un petó!

    ResponElimina