Per
als que no ho sapigueu, sóc una autèntica admiradora dels postres. Deu fer una
mica més d’un any que em vaig aficionar a les receptes, per culpa de la meva
obsessió pels Coulants de xocolata. M’agraden tan, que un bon dia vaig decidir
que en volia aprendre a fer, per poder gaudir-ne sense la necessitat de sortir
de casa. Ara venen diferents preparats que ho posen tot més fàcil, o inclús en se’n
poden trobar de congelats que només cal posar al forn o al microones, però com
els casolans cap. Però bé, els Coulants no són el tema principal, sinó que avui
els protagonistes són tots els postres en general. La veritat és que elaborar
postres m’encanta, sobretot si experimento nous sabors i em queden bons. M’encanta
fer pastissos, i ja feia uns quants dies que tenia ganes d’intentar fer
cupcakes. Doncs bé, sense pensar-m’ho massa m’he posat a fer pasta de
magdalenes de xocolata, les he posat al forn i desprès he elaborat la típica
crema que es posa damunt aquests pastelets. És molt fàcil de fer. Només es
necessita crema de formatge, mantega, tot i que jo utilitzo margarina, i sucre
glasé. En el meu cas, a la crema he afegit una mica de colorant alimentici, així queda més eixerit. A continuació, només cal decorar-lo al vostre gust. I el resultat ha estat el que podeu apreciar a la fotografia. La veritat
és que per ser el primer tampoc m’ha quedat tan malament, ara només cal anar
millorant la recepta, que això ja se sap, només es pot fer a base de pràctica!
Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!
Carai, quina bona pinta! Felicitats!
ResponEliminaBon profit!