Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dilluns, 7 de febrer del 2011

Els 10 cotxes que més m'agraden

Avui això va de rànquings, però aquest cop deixo de banda els homes per centrar-me amb els cotxes. Amb la llista d’avui us presento els cotxes que més m’agraden, tot i que és evident que en falten. Crec que és necessari saber que les meves dues marques preferides son Mercedes-Benz i Ford, de fet, en aquesta llista s’aprecia perfectament, però no he deixat pas de banda altres marques i models que també m’agraden. Aquí us els deixo!
10. En última posició tenim al Hyundai Ix-Onix. La seva estètica exterior m’agrada molt.
9. En la novena posició, tenim l’Alfa Romeu Giuletta. M’encanten les seves línies esportives, tot i que també he de dir que el que em va conquistar va ser el lema: “Sin corazon, solo seriamos maquinas.”
8. En aquesta posició, he cregut convenient posar el Renault Megane.
7. En el numero set, trobem un dels cotxes que sempre m’ha agradat: el Ford Mondeo. El model anterior a aquest ja m’agradava, però les noves línies esportives que porta el nou m’encanten. En negre, és una joia.
6. En aquesta posició trobem el Seat Exeo, al qual a mi m’agrada batejar amb el nom de: la bèstia de Seat. M’encanten els cotxes llargs, és per això que aquest m’agrada tant, ja que acostumada a veure models de Seat sense cul, per dir-ho d’alguna manera, aquest em va semblar força diferent i atractiu.
5. A l’equador de la llista, trobem el Peugeot 407, un dels meus amors platònics en quant a cotxes. M’encanta, per tot. 4. A les portes d’aconseguir un dels tres trofeus, tenim al Ford Kuga, el nou invent de Ford que em va encantar des de el primer moment que el vaig veure.
3. Trofeu de bronze: Com no podia ser d’altra manera, en aquesta posició tenim al gran Mercedes-Benz Ml. Una autèntica bèstia!
2. Trofeu de plata: Fa uns dies el vaig veure per primer cop i em vaig enamorar. El nou Ford Focus és una autèntica bellesa. Em falten adjectius per descriure’l.
1. Trofeu d’or: En la primera posició, tenim a una de les joies de Mercedes Benz, el nou model de la saga dels CLS. És una preciositat i una autèntica bomba.

2 comentaris:

  1. Ostia nena si que anem forts,no¿?¿??
    El ford focus es wuapo wueno tots en general,aver si algun dia taure de lloga el magatzem del mas per gurdals tots.

    Molt bones fotos!!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola Edurne fa dies que no passava per aquí, veig que amb això dels cotxes ets del morro fi!
    A mi, qualsevol dels que has posat hem va be!

    Salut.

    ResponElimina