Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

divendres, 24 de desembre del 2010

"Que cada nit sigui la més bella"

Aquests dies he estat una mica enfeinada i no he pogut dedicar massa temps al bloc, però avui us dedico part dels meus minuts per desitjar-vos un bon Nadal i un feliç 2011. Espero que sigueu feliços, no només en aquests dies, en els quals tots estem una mica més melangiosos que la resta de l’any, sinó cada dia. Us envio tones de somnis, somriures, amor, amistat, salut, i felicitat, sobretot molta felicitat. Aprofitant l'ocasió, us deixo una cançó nadalenca preciosa. BONES FESTES!

2 comentaris:

  1. Hop! Entomo els somnis, els somriures...i tota la resta. Igualment per tu. Hi haurà dies bons i dies dolents, però els intentarem encara tots amb alegria, no? Petons!

    ResponElimina
  2. Molts d'anys Edurne, que passis unes molt bones festes de Nadal.

    ResponElimina