Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

diumenge, 26 de desembre del 2010

A la nit de Nadal li "fotem xixa"!

Ja fa tres anys que el 26 de desembre no sóc persona. Em llevo i em passo tot el dia lluitant contra una sensació de cansament que no sé com treure’m de sobre. Això em passa perquè estic part de la nit de Nadal saltant i cantant com una boja, cosa que no va gens malament, tenint en compte que en dies com aquests el que més es fa és menjar. El cas és que ahir vam anar al concert de Pastorets Rock al Cotton i, com sempre, allò va ser una autèntica festa. Feia mesos que no gaudia del seu espectacle, i com molt bé va dir la Isa: Necessitava una dosi de Pastorets. Què bé ens ho vam passar! Vaig gaudir amb totes les cançons, però em vaig tornar boja amb “Sóc de l’oest” i “El bandoler”. Sens dubte son un d’aquells grups que alegren les nits de festa, reivindicant, a cada instant, la nostra terra. Ja fa uns anyets que intentem anar als quasi tots els concerts que fan per Lleida i esperem tenir Pastorets Rock per molts anys!

2 comentaris:

  1. VISCA ELS PASTORETS ROCK!!!!

    Visca el pa, visca el vi, VISCA LA MARE QUE US VA PARIR!!!

    ResponElimina
  2. Bona pinta, això dels Pastorets Rock! Els de Girona són més tradicionals, tot i que fan uns cartells per anunciar-se d'allò més divertits: aquest any els dimonis surten d'un esvoranc de les obres del TAV, que, tot sigui dit, tenen molts gironins mortificats.
    I el missatge del rei... No sé pas si vivim al segle XXI. En algunes coses, sembla que no hagin passat els anys, quina carrincloneria i quina imposició i quin missatge d'"españoles todos"... En fi, ja no vaig ni engegar cap tele!

    Ah! Saps que al març (si res no canvia, el dia 11 de març)visito Lleida per presentar Les mateixes estrelles? Si ho puc lligar tot, potser encara podré posar els peus a la biblioteca d'Alcarràs! De moment no hi res fet, però hi ha la possiblitat de fer-ho real!

    ResponElimina