Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dilluns, 6 de desembre del 2010

Període de catarsi amb l'Albert Om

Doncs, què voleu que us digui? Acabo de veure l’anunci de El convidat, a TV3, i no puc deixar de pensar que no m’importaria que l’Albert Om es presentés a casa meva amb la seva maleta. M’encanta aquest home! No arriba al punt del Hugh Laurie, però si ara tornès a fer una llista dels meus homes interessants, segur que seria una nova incorporació. Ara hi he pensat, estaria bé fer una nova llista. Ara que estic posada de ple en la meva fase de Catarsis, segurament no tots els exemplars tindrien més de trenta anys. Ah! Vosaltres encara no ho sabeu, però uns dels punts de la meva Catarsi és: Aprendre a veure que no cal imposar una edat per fixar-me en algú del sexe masculí. De moment, sí, bé, funciona. M’he pres amb moltes ganes això de la catarsi, i intentaré dur a terme tots els punts que m’he proposat. I tornant al tema d’abans, no m’importaria passar el pont am l’Albert Om. El trobo interessant, i sexy, perquè no? Sobretot quan porta texans i una camisa blanca. I el seu cabell... Mondiééééé, com acostumo a dir quan veig alguna cosa que em meravella: Gris, curt, mig despentinat, perfecte! Potser ara us esteu preguntant: I no deia que la barba era indispensable per a que li agradés un home? Doncs bé, abans sí, ara ja no. Sí, sí, coses de la meva purificació de l’ànima. A més, l’Albert Om és d’aquells homes als quals la barba no els hi quedaria massa bé. Té la cara massa fineta. Ja no faig la carta als Reis, però potser aquest any hi torno. Em demanaré una visita de l’Albert Om, donat que el meu gran amor platònic està massa lluny, i que segurament els Reis Mags d’Orient no ho podrien assolir.

7 comentaris:

  1. Hola Edurne: Si vols, em poso a la llista... No m'hi puc comparar, és clar, però tampoc estic gens malament.jajajajaja
    està molt bé el teu blog. de tant en tant hi entro perquè el vaig descobrir a través d'una amiga.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Trob que has fet una molt bona elecció...

    ResponElimina
  3. aiisss edur... preferir per preferr, al meu gust millor lo "Jaus" jajajaja... tot i que et diria que si l'Albert Oms vingués a fer una visita a casa teva kedaria ben encantat i seria dels programes i capitols amb més audiència, t'ho dic de veritat!!

    provem-ho?

    ResponElimina
  4. e__e
    m'he tornat a fer un blog, es veu que per aquestes dates d'estudi em ve la inspiració... jajaja weno, aveure si aquest dura una mica més que els altres

    ResponElimina
  5. Guapa! Passo molt poc per aqui, però cada cop que passo hem sorprens! Tot i que l'Albert Om no és del meu estil, si que té un punt! jaja
    Però, si vols que vingui a casa, li envies el video de quan vam anar al club pintant al seu company i segur que et ve a fer una visita!

    Un petonet

    ResponElimina
  6. Edurne desprès de que l’Albert visiti casa teva, envia-me’l cap a casa meva d’acord!

    ResponElimina
  7. Edurne,de casualitat avui he entrat al teu blog, millor dit , m'hi han fet entrar. Això que dius de l'Om estic d'acord, però el meu comentari no és pas d'ell. Et vull felicitar per la teva manera d'escriure, les reflexions que fas tan madures i el bé que escrius. T'hauries de dedicar a escriure llibres, penso que serien molt interessants.

    ResponElimina