Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dilluns, 23 de maig del 2011

Encarem amb coratge una victòria truncada!

Sembla estrany l’energia que et dóna passar una nit en vela pensant en tot el que ha passat, amb ràbia, per què amagar-ho?, però també amb moltes ganes de fer una bona oposició. Sembla estrany com n’aprens de tot plegat, com aprens a veure les coses d’una altra manera. Moltes felicitats i espero que estigueu a l’altura! Sé que algun cap, en llegir aquestes paraules, ho interpretarà a la seva manera, posant en boca meva coses que en realitat només estan en el seu cap, però no cal patir en preocupar-me i perdre el temps. Aquesta és la màgia de les eleccions, i dels pactes, en certa manera. El meu poble té el canvi que molts buscaven. Enhorabona! Ara toca aprofitar-lo durant aquests pròxims quatre anys, fer un a bona feina i intentar no caure en tots els problemes que tan s’han criticat. Felicito a tothom que va guanyar, ahir ja ho vaig fer en persona, tot i que algunes persones van desaparèixer del mapa i no ho vaig poder fer, però tant punt com les vegi els expressaré la meva més sincera enhorabona. Per altra banda, per no oblidar els meus principis, sé que alguns dels guanyadors no rebran la meva felicitació. Digueu-me rancorosa i mal educada, però si una cosa tinc clara és que, per molt que existeixin els protocols, no em posaré a felicitar a gent que ha dit de tot i que porta la falsedat gravada al front. Ho sento, però amb això no puc. Tot i que, pensant-ho una mica més fredament, també sé que als mal educats el que més mal els fa és precisament l’educació. Bé, ho acabaré de meditar. Respecte a la gent que ha estat al meu costat, MOLTES GRACIES I A SEGUIR ENDAVANT! Recordeu una cosa, som una gran família perquè ENTRE TOTS SUMEM!

4 comentaris:

  1. Bon dia e bona ora,

    sou una bona cristiana que felicita tothom que ha guanyat ("Felicito a tothom que va guanyar..."); tot seguit sou una cristiana fidel a la llei del vostre déu, ja que en sou una semblança, i us penediu, demaneu perdó i no voleu felicitar tothom ("...alguns dels guanyadors no rebran la meva felicitació..."). Quina bipolaritat!

    Jo no ho veig igual, no felicito ningú perquè el resultat serà una catàstrofe: una colla de llepaculs cobrant de l'estat espanyol un grapat d'anys. Que els bombin a tots plegats, si no fan com vull! És a dir, el mateix pensament que tenen els qui han guanyat, ja que al capdavall totes som iguals, oi? Éssers humans, femelles emprenyades per raó de viure la menstruació o perquè no tenim temps de res que pagui la pena.

    És una llàstima que jo no tingui déu ni fe; encara que els indis de l'Índia diu que tenen més de trenta mil déus i si la quantitat compta, doncs, caldrà repensar-se una conversió darrera abans del traspàs al no res. No sé, rumiaré...

    Ah, passeu el bloc a català, farà més maco; perquè, ara, quan et trobes amb això de "Kumentàrio" o "Publikar un kumentàrio" o "Bista prebia" fa de mal llegir.

    Salut e Republica de Catalonha!

    ResponElimina
  2. A continuar treballar com fins ara que ho heu fet de maravella!
    una abraçada enorme Edurne! i la meva sincera enhorabona per a la regidora més jove de ls història de la vila d'Alcarràs!

    Tú sí que vales! :)

    S.M.

    ResponElimina
  3. Actuar visceralment, es totalment comprensible, Els sentiments sempre podran a la raó. Un exemple.. unes amigues aneu d'excursió amb les bicicletes, una de elles, que es zoóloga os diu que anireu per un camí que te un paisatge meravellós, pero que abans, es passa per un lloc plé de serps.. les cuals, os asegura i perjura, que no son verinoses i no fan res. Bé dons.. arribeu al lloc i nomes començar a recorrer el cau de les serps, se us fica una al mig del camí... com reaccionem? Si es té fobia o por a les serps, la teva reacció serà inmediata, marxar d'alli i evitar el perill.. i sols una vegada, quan et trobis segura, la raó farà acte de presència i raonarà dient.. no tenies que haver fet això, perque no habia cap situació de risc. Es instintiu, la primera reacció sempre ve donada per el sentiment.

    Demostres molta maduresa en no voler actuar ni dir coses quan encara esta tot tant aprop en el temps.. unes hores, o uns dies faran que vegis les coses d'una altra manera, segur.

    Els sentiments, son els que ens fan ser com son.. els que ens donen el caràcter i personalitat. No canviis mai.


    A6.

    ResponElimina
  4. Els joves necessiteu de l'experiència dels més grans, però sens dubte, la gent gran necessita de la vostra vitalitat i ganes de fer coses per les persones i el territori que tots estimem
    Per un país lliure, independent, i mes sociable, continua amb la teva lluita que es d'admirar

    ResponElimina