Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dijous, 30 de desembre del 2010

Artur Mas: Entre independentistes catalans i simpatitzants dels presos polítics d'E.T.A

Quin rebombori s’ha muntat perquè Artur Mas va acudir al partit entre la selecció catalana i la d’Hondures! Valgui’m Déu!, com diria en una conversació cara a cara. El fet és que, davant aquesta penosa situació, només puc dir: La gent s’avorreix molt. Em pot explicar algú quin mal va fer Mas a l’acudir al partit? Cap. Ens hauríem de queixar si acudís al partit entre España i alguna altra selecció, però no pas perquè vagi a veure a la selecció del seu país. Perquè, recordo: La selecció de Catalunya és la catalana, i cap més, per molt que l’espanyola estigui farcida de jugadors del Barça. Sempre dic que la identitat catalana s’ha de defensar davant de totes les situacions, i no només de les que ens convenen. Segons la meva opinió, el gest de Mas va ser l’apropiat. CiU és un govern de dretes, nacionalista, però de dretes, i tot i que això cogui a determinats sectors catalanistes, és el partit que governa Catalunya, l’elegit per la majoria dels catalans, i això vol dir alguna cosa. Jo no el jutjaré fins que no pugui argumentar-ho; fins que no pesin més les coses negatives que les coses positives. Si Mas estava assegut entre nacionalistes catalans i simpatitzants de l’alliberament dels presos polítics d’E.T.A és problema seu i ningú ho ha de jutjar. Quan em poso a parlar d’aquests temes sempre tendeixo a introduir-ne de nous, però aquest cop intentaré no fer-ho, em guardo el debat per una altra ocasió. Només diré que: No s’ha de criticar tant als que volen l’alliberament dels etarres i la legalització de certs partits, perquè després resulta que a ells sel’s mira malament, però en els comicis es deixa participar a La Falange Española, un símbol franquista que també hauria d’estar sota terra des del 20 de novembre del 1975. Mas va fer el què havia de fer i punt, tot i que també és cert que sempre n’hi ha que busquen la tonteria més gran del món per girar-se en contra dels seus rivals.

2 comentaris:

  1. Penso igual que tu Edurne i la veritat, que vaig trobar a faltar al Carod Rovira, la anna pruna, Rafael niubo i molta gent que han portat la bandera independentista abans de les eleccions.
    Deu de ser per la feina que tenen perque després de perdre les eleccions encara estan donan subvencions esportives a la seva gent. sino podeu mirar el DOG d'ahir.
    Es una llàstima que la politica embruti l'esport que ha de ser una eina integradora.
    Felicitats pel teu escrit Edurne i continua escribint el que penses per molt que a la gen no li agradi. es la manera de dormil tranquil.
    Feliç 2011

    ResponElimina
  2. D'esports no hi entenc massa però estic contenta que guanyes la selecció catalana. I tens tota la raó. On ha de ser sinó el president de Catalunya? Bona entrada d’any Edurne!!!

    ResponElimina