Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dijous, 6 de gener del 2011

La noia que no volia un llibre electrònic

- Bon dia! Li agradaria escoltar les meves ofertes? Tinc productes força interessants i a preus molt competents. Jo de vostè em pararia a escoltar-les.

- Doncs miri, ara que ho diu, si m’assegura que perdent uns quants minuts aquí amb vostè puc marxar amb: un viatge totalment pagat per gaudir de les joies d’Egipte, una cafetera Nespresso amb les càpsules per reciclar incloses, la total seguretat que la vida em tractarà bé, que em trauré la carrera amb els anys que pertoquen, que tindré una plaça per realitzar la meva tasca de docent, que a la meva família i als meus bons amics no els faltarà de res, sobretot salut, que algun editor llegirà les meves obres i em donarà l’oportunitat de la meva vida, que demà quan surti per la porta de casa em trobaré un Mercedes-Benz classe C Berlina de color negre amb un cartell on hi posi: Tot teu!, que em pot oferir una Nikon D3000 per menys de 200€, que aquest dimarts a la nit, mentre miri Dr. House, sortirà el gran Hugh Laurie de la pantalla del meu televisor per fer-me una agradable visita, que per molt que mengi Coulants de xocolata no augmentaré ni un sol gram, que l'exemplar masculí pel qual em desfaig últimament em dirà: Mira, no sóc perfecte, tu tampoc, però junts estarem prou bé. En fi, que es complirà tot el que li demani, doncs sí, em passaré uns quants minuts al seu costat. Per altra banda, si em diu que vostè no pot fer res amb tot el que li he dit, bé, no cal que s’esforci.

- Bé... jo li volia dir que tinc un catàleg ple d’aparells d’última tecnologia, com ara: llibres electrònics, mòbils d’última generació amb pantalla tàctil, marcs digitals, ...

- Ho sento, no m’interessa res del que vostè m’ofereix, de tota manera li desitjo sort, segur que hi haurà algú que renunciarà a un temps que val or per aconseguir un d’ aquests aparells d’última generació que vostè ofereix, però jo no sóc la persona que busca. Que tingui un bon dia!

3 comentaris:

  1. jo tampoc vui un llibre electronic!
    bon diàleeg edurne! jajaja :)
    S.M.

    ResponElimina
  2. kina manera més cordial de dir "vesten a la merda!"

    jajajajajja

    ResponElimina
  3. Molt bona!!!
    Que tastin del seu medicament!!!

    ResponElimina