Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

diumenge, 8 d’agost de 2010

Agafa'm i et dire que t'estimo / Cógeme y te diré que te quiero

Escolta, he pensat que em podries donar la mà. Vols? Saps que podríem fer? Agafar-nos ben fort i córrer; córrer com mai ho hem fet. Respirant, cridant, recordant, cada deu passos, que la vida és més dolça si estem junts, que el món té més sentit i funciona millor si no ens separa més d’un centímetre. Jo sé que al teu costat el meu cor bategaria més fort, sé que amb tu mossegaria la vida amb més ganes. Amb tu al costat, tindria un altre motiu per somriure cada matí al despertar. Prometo no soltar-te mai, tan sols agafa’t a mi, amb força. Pensa que si em tens a prop mai cauràs. Jo sempre seré amb tu per fer-te veure les coses d’una altra manera, per explicar-te els teus dubtes, per buscar respostes a les preguntes que se’t facin feixugues. Quan et miro només tinc ganes d’abraçar-te, de besar-te, de dir-te a cau d’orella que dins el meu cor hi ha altes dosis d’estima guardades només per a tu. Vull que m’agafis ben fort, que no em soltis, que no pensis en res, només agafa’m. Prometo buidar-te de preocupacions i omplir-te de bones vibracions. Jo només vull veure’t feliç, amb els ulls brillants i amb un somriure dolç i tendre. I que en veure el teu somriure pugui dir que no, que en realitat no sóc un teló d’acer, que en realitat et necessito per ser feliç. Vull que per uns minuts siguis un nen ple d’il•lusió; vull ser el teu somni, el teu desig. Si m’agafes ben fort et diré, entre mil petons, que T’ESTIMO.
----------

Oye, he pensado que me podrías dar la mano. ¿Quieres? ¿Sabes que podríamos hacer? Cogernos bien fuerte y correr; correr como nunca lo hemos hecho. Respirando, gritando, recordando, cada diez pasos, que la vida es más dulce si estamos juntos, que el mundo tiene más sentido y funciona mejor si no nos separa más de un centímetro. Yo sé que a tu lado mi corazón latiría más fuerte, sé que contigo mordería la vida con más ganas. Contigo al lado, tendría otro motivo para sonreír cada día al despertar. Prometo no soltarte nunca, tan solo amárrate a mí, con fuerza. Piensa que si me tienes cerca jamás caerás. Yo siempre estaré contigo para hacerte ver las cosas de otro modo, para explicarte tus dudas, para buscar respuestas a las preguntas que te resulten difíciles. Cuando te miro solo tengo ganas de abrazarte, de besarte, de decirte al oído que dentro de mi corazón hay altas dosis de amor guardadas solo para ti. Quiero que me cojas bien fuerte, que no me sueltes, que no pienses en nada, solo cógeme. Prometo vaciarte de preocupaciones y llenarte de buenas vibraciones. Yo solo quiero verte feliz, con los ojos brillantes y con una sonrisa dulce y tierna. Y que en ver tu sonrisa pueda decir que no, que en realidad no soy un telón de acero, que en realidad te necesito para ser feliz. Quiero que por unos minutos seas un niño lleno de ilusión; quiero ser tu sueño, tu deseo. Si me coges bien fuerte te diré, entre mil besos, que TE QUIERO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada