Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dilluns, 29 de novembre del 2010

Cròniques de dilluns: Entre el canvi de govern i el fanatisme del clàssic

Aquest mati, m’ha costat aixecar-me; estava tant bé dins del llit, que no volia destapar-me per res del món. Al final, he estat quasi mitja hora passant l’estona dins el llit, gaudint de la delícia que suposa estar ben tapadeta quan saps que a fora fa un fred que pela. M’he aixecat amb l’hora al cul, però he tingut temps de tot, penseu que jo no inverteixo massa temps pentinant-me. El dia d’avui ha estat marcat pel canvi de govern a Catalunya, i és que Montilla deixa pas a Artur Mas i a tot l’equip de CiU. Malgrat tot això, la política ha compartit escenari amb la impaciència i la passió que causa el clàssic Barça-Madrid. A mi m’importa bastant poc, però, segurament, a partir de les nou de la nit, els carrers quedaran deserts de gent. A la universitat no ha passat res que surti de la rutina, això sí, he rigut molt, tot i que, en realitat, això ja és el nostre pa de cada dia. Quan he arribat a casa, he vist que ja li havien donat l’alta a l’avi. M’he posat contenta. He dinat com si tingués pressa, tenia molta gana, i he fet petar la xerrada una estoneta amb els de casa. Desprès he marxat per anar a fer uns encàrrecs. La feina se m’ha acumulat, i al final he acabat arribant tard a la cita amb la Isabel(ó), que ja m’esperava al bar amb el got mig buit i una mirada d’aquelles que diuen: Arribes a tardar una mica més i no cal que vinguis, Edutine. Però, bah!, ho tenia tot controlat, i al final hem fet feina. Sí, hem quedat al bar per fer un treball, ja que a la biblioteca, en teoria, no es pot parlar ni causar escàndol, i sort que ens hem quedat al bar, perquè d’escàndol n’hem fet una bona estona. Ara estic assentada davant del PC, notant com el cansament em devora les ganes de fer alguna cosa de profit, i escoltant com dos dels grans equips de futbol, i alguns fanàtics, fan malbé el que podria ser una gran festa per al món de l’esport. Quina llàstima! Que tingueu una feliç setmana.

2 comentaris:

  1. Com hem recordes a la meva joventut!
    Tot i que no sóc pas tan gran.

    ResponElimina
  2. aixi que no inverteixes temps en pentinar-te?¿ segur?¿ jo k pensava que per tenir el "tupé" alçat calia estar hores i hores davant del espill... jajajajajaja

    ResponElimina