Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dimarts, 3 de gener del 2012

Un plaer deixar la ment en blanc!

Ja fa dies que penso en escriure un post una mica mancat de complexes, sense massa sentit potser, però amb el qual explicar una cosa que gairebé em meravella. De tots és sabut que el sexe és bo per la salut, per què enganyar-nos? Es recomana la seva pràctica, fins i tot estudis més recents intenten donar una mica més de valor al sexe oral, afirmant que pot reduir determinats càncers, en definitiva, el sexe és saludable. Per desgràcia, encara avui dia, és un tema força rodejat de tabús i prejudicis, però, per ser sincera, a mi tant me fa. El cas és que hi ha una cosa del sexe que em meravella: els orgasmes. Sí, sense orgasmes el sexe no és...bé...no és satisfactori, i tot i que hi ha milers de tipus d’orgasmes i cadascú els deixa sortir de la manera que vol, tots tenen una cosa en comú: Fan que qui els experimenta senti una immensa sensació de pau. No és pas per fardar, disculpeu-me, però m’encanta sentir com amb cada orgasme la meva ment queda completament en blanc, sense pensar en res, sense mals de cap, com si estigués flotant en un núvol. És com si s’aturés el temps, com si no hi hagués més món del que en aquell moment pots observar amb els ulls, tot inundat de tranquil·litat i de benestar. I la veritat, que més voldria jo que altres coses del dia a dia tinguessin els mateixos efectes. Ho veieu? Quina tonteria de post! Però volia escriure-ho! Ja sabeu que de tant en tant m’agrada escriure coses que no tenen massa substància, sense valor literari ni res de res, però la vida és massa curta per agafar-s’ho tot amb serietat. Sé que no he descobert Amèrica, ni molt menys, però ja ho sabeu, no va gens malament fer que la vostra ment es quedi en blanc.

5 comentaris:

  1. Éstic totalment d'acord amb en Jan. No és cap tonteria escriure sobre les coses que ens fan sentir bé. I és un autèntic plaer llegir-te amb aquesta naturalitat que transmets. Si tothom fós capaç d'expressar els seus sentiments tan obertament segurament tot a la vida seria una mica més senzill.

    Felicitats! : )

    ResponElimina
  2. Els tabús sempre han estat obstacle insalvable per moltes persones. Per sort tot canvia, i la veritat esque, a mesura que anem avançant, cada cop en queden menys.

    Enhorabona per expressar-te tal i com sents les coses.

    ResponElimina
  3. Posats a fer el que diu la Edurne (per lo qual li dono la més GRANDISSIMA ENHORABONA per parlar tant obertament -en senit figurat jejejeje- del tema tabu "sexe" + "orgasme")recomano a tothom i sobretot als que se'ls denomina "polítics" que acompanyats o bé sols produeixin tal ORGASME per tal d'aconseguir la pau en el món mundial. És un pensamnet una mica utòpic, pero us ho imagineu? Jo si...

    ResponElimina
  4. Ascolta Edurne, si vols podem axparimenta lo dels orgasmes tu i yo, a veure si en saps tan com dius.

    ResponElimina