Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

divendres, 9 de novembre del 2012

Fins quan?


9 de Novembre. Dia plujós aquí a Catalunya. Dia plujós, també, al cor de més d’una família de Barakaldo. Avui, en aquest dia gris, la crueltat dels bancs i dels peixos grassos d’Espanya s’han fet amb una vida més. Una víctima més fruït de la incompetència, la falta de principis i la poca solidaritat dels que, en la majoria dels casos, venen el teu cap al millor postor. Aquests dies, els telenotícies i la premsa, venen farcits de notícies relacionades amb els desallotjaments de desenes de famílies que no poden pagar la casa que, potser no fa pas tan, van escollir amb tota la il·lusió del món. Això és Espanya. Allò és Espanya. Benvinguts als país on els somnis es paguen car, on la classe política exprimeix cada cop més al poble per poder engreixar el seu egocentrisme fastigós i pudent. Sigueu benvinguts al país de les mentides, al país dels sous vitalicis, l’augment de l’atur i les promeses frustrades. Dieu “Hola!” a un dels països que més tard aixecaran el cap d’aquesta crisi. Benvinguts a un divendres negre, que potser serà un dilluns, dimarts o dimecres negre.  L’any 1929 eren els empresaris els que es tiraven finestres avall. En ple 2012, la gent treballadora, la gent del carrer mira amb por el futur. Què ens prepara demà? Quina funció ens han preparat els nostres polítics. Necessitem gent amb cor, no gent amb lleis intocables. 

1 comentari:

  1. Dia plujós, també, al cor de més d’una família d'Alcarràs. Avui, en aquest dia gris, la crueltat d'algunes persones i vaques grasses s'han fet amb una familia més.
    Una familia més víctima fruït de la incompetència, la falta de principis i la poca solidaritat dels que, en la majoria dels casos, venen el seu cap al millor postor. Aquests dies, els telenotícies i la premsa, venen farcits de notícies relacionades amb els desallotjaments de desenes de famílies que no poden pagar la casa que, potser no fa pas tan, van escollir amb tota la il·lusió del món, perque una mala "pècora" s'ha possat en les seves vides i no poden arribar a final de mes. Això és Alcarràs. Benvinguts al poble on els somnis es paguen car, on la classe política (en concret una regidora de CIU) exprimeix cada cop més a la familia d'un poble per poder engreixar el seu egocentrisme fastigós i pudent. Sigueu benvinguts al poble de les mentides, al poble de la gent que no te escrúpuls per aconsegir el que vol a qualsevol preu, encara que també siguin víctimes de l'engany,l’augment de l’hipocresia i les promeses frustrades. Dieu “Hola!” a la srta Edurne que més tard aixecarà el cap i dirà que ella tambè ha estat estafada. Benvinguts a un divendres negre, que potser serà un dilluns, dimarts o dimecres negre. En ple 2012, la gent treballadora, la gent del carrer mira amb por el futur. Què ens prepara demà? Quina funció ens han preparat la nostra regidora de CIU. Necessitem gent amb cor, no gent sense escrúpuls.

    ResponElimina