Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dijous, 30 d’octubre del 2014

Nou Bloc ben dolç!

Feia molt i molt de temps que no passava per aquí, però ara que ho faig vinc amb noticies.
Tota etapa té la seva fi i aquesta pàgina n'és un exemple. Aquest Bloc porta funcionant des de l'any 2009 i he decidit donar-li una jubilació anticipada. No obstant això, seguirà obert i disposarà d'un enllaç al meu nou Bloc, www.loracollaminer.blogspot.com , per poder seguir llegint alguns dels textos que hi figuren. Al cap i a la fi les bones etapes són per tancarles i deixar-les enrere, no pas per oblidar-les.
Dit això, MOLTES GRÀCIES a tots i totes els/les que heu anat llegint i deixant comentaris. Ha estat un plaer i... ep! que us espero al meu nou Bloc, aquest amb una temàtica ben dolceta! ;)

FINS AVIAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada