Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dissabte, 25 de desembre del 2010

L'orgull i la satisfacció del rei

Amb els dies de Nadal arriben les llums de colors pels carrers, les nadales a l’exterior d’algunes tendes, les prestatgeries dels supermercats plenes de polvorons i torrons, els menjars que duren hores i hores i, entre altres coses, el missatge del rei.
Cada any, la nit del 24 de desembre, apareix a les pantalles per dir coses que tenen més de mentida que no pas de veritat. A casa meva no el mirem mai, però per molt que l’intentis esquivar, en qualsevol lloc et pot aparèixer de nou, com si fos la cosa més important del món. Però, bé, sóc conscient que existeix gent que quan veuen al rei a la televisió li ofereixen una copa de cava en la distància, venerant-lo per fer possible una Espanya “rica y fuerte”. Ahir ho comentava amb una gran amiga meva, i les dues vam acabar dient el què suposo que diu molta gent: No sé perquè collons el posen, si total no serveix per res. De què ens serveix que aquest home ens digui que tot és del color de rosa si nosaltres sabem que ens les tocarà passar putes? Sigui com sigui, m’ofèn bastant veure que a TV3 el posen, una nit com la d’ahir aquesta cadena que tant m’agrada per uns quants punts. No li veig el sentit. Fins fa poc l’única televisió de l’Estat que no l’emetia era l’etb, la televisió autonòmica d’Euskadi, però quan va entrar el senyor Patxi López al govern, un socialista demagog que en ocasions és pitjor que alguns espècimens del PP, la cosa va canviar i ara ja tenen el rei a casa. Però, bé, què hi voleu fer? L’única solució és canviar de cadena i, en el pitjor/millor dels casos, tancar-la. I per avui res més, espero que tingueu un bon dinar de Nadal i que quedeu ben tips. Jo espero fer-ho.

2 comentaris:

  1. Bon Nadal, Edurne!!! i bona entrada d'any!!!

    ResponElimina
  2. lo millor del Nadal per mirar la tele no se pas si n'hi ha alguna, perque si no es missatge del rei, es concert del Raffael, sinó, lo bustamante plorant... com a molt lo més bo que hi pot sortir es la Sakira cantant lo "waka waka" o "loka loka"!! jejejeje

    ResponElimina