Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dimarts, 7 de juny del 2011

Canviar un "sí" per un "no" i entregar-te a una altra causa

Tot va bé, fins que arriba el dia en el que tens ganes de callar la boca a tots els que parlen de tu sense saber ben bé com són les coses. Parlaré clar, i és que fa uns mesos vaig dir un “sí, vull!” un pèl precipitat. Amb les hores, vaig començar a notar com aquella elecció m’havia deixat buida i, sense pensar en les possibles crítiques que rebria, vaig canviar l’afirmació per la negació, deixant endarrere la meva primera elecció. I dies més tard, desprès de rumiar-ho força, vaig decidir dir el “sí, vull!” a l’opció que creia que m’ompliria de veritat. I ara, a raó d’aquest canvi d’opinió, certes persones es veuen amb la capacitat de jutjar-me fins i tot en l’àmbit personal. Sí, hem arribat al punt en el qual la gent ja mescla política i personalitat, afirmant que no sóc una persona de fiar, donat que primer vaig dir que “sí” per desprès dir que “no” i entregar-me a una altra causa. I la meva pregunta és: Tots els que tant critiqueu, mai us heu equivocat, oi que no? Doncs sí és així, accepteu la meva més sincera enhorabona. Quina sort teniu d’encertar-ho tot a la primera i no ser acusats de mentiders i de persones de mal fiar. Sabia que això passaria, però això no vol dir que no estigui en el dret d’expressar en aquest bloc tot el que penso. Per altra banda, m’agradaria que tots/es els/les que tant em critiqueu tinguéssiu el valor de dir-me tot el que penseu, però a la cara. Mireu, a mi m’agrada anar a l’arrel de les coses i amb el cap ben alt. No em penedeixo de res del que un bon dia vaig elegir. Ho vaig fer perquè ho creia oportú, i cap dels que no sabeu com van anar les coses de veritat teniu dret a jutjar-me. Ja n’hi ha prou de ser ovelletes que només fan cas al pastor, ja n’hi ha prou de fer una muntanya de bestieses amb tan sols un granet carregat de mentida, ja n’hi ha prou de tanta estupidesa! Penseu que algun dia podeu ser vosaltres els que canvieu algun “sí” per un “no”, o deixareu endarrere altres decisions. I penseu, també, que cadascú recolleix el que sembra.

5 comentaris:

  1. Estàs en el teu dret de canviar d'opinió sempre que vulguis o sempre que ho creguis necessari. no sempre la opció que tries es la mes correcta,pero diuen que es de sabis rectificar no?
    com tu dius, amb el cap ben alt! :)

    -Sheila-

    ResponElimina
  2. Pues yo me pensae que el dia que vas juarar el carrec diries que "no" juro. Es que te vai vere allí tan nerviosa, en plan "ss s s s si ho ho ho juro , ...." quins nervis, i después al sentarte quan no se te va entendre res, vas bufar "bufffff" com si haguessi fet un gran esforç jejejejeje ai si es k quan se fan estes coses sol per surti a la foto, es lo que passe, les coses san de sentir, quan no se sinten tot surt com el cul.

    ResponElimina
  3. Jo sòc votan de sempre de convergència i opino com l'últim comentari, crec que hi ha gent millor que tu Edurne. Me'n vai enterar del teu canvi d'ERC a CiU, i trobo que no n'hi ha per tant, cadascú pot fer lo que vulgo, tot hi així lo trobo normal lo canvi, perquè convergència és molt millor i un partit més seriòs que los d'esquerra. Però t'he de dir que si les llistes fossin obertes el Victor passava per davant teu, però de calle, parla millor, sap estar als llocs i és molt més bon orador. Penso que su mereix més que tu. Per mi inclús passa ver davant del Gerard en alguns aspectes i amb el temps també el superarà. Per cert, ja el podrieu anar retirant, perquè us vaig votar, perquè toca, ja que la resta de partits que se presenten són uns ... bueno que no me'n fio gens, però reconec que cal un canvi al partit, gent com el Victor al davant i tot un equip nou, gent com cal, no tan jove com tu Edurne, que ja em perdonaràs, però et falta molt per aprendre de la vida, a pesar del que diguis als teus textos, l'experiència és un grau. Tot i això, ànimos per la teva nosva tasca, no mos defraudos als votans de de convergència. Som els millor, d'aquí 4 anys manarem un altre cop.

    ResponElimina
  4. Jo tb sòc votanta de CiU i crec que l'Antonieta i la Edurne no són prou bones pel partit, una és massa gran i no s'entera de res, sol està allí per surtir a la foto i l'Edurne, hauria estat millor que anés més avall, a pesar de ser molt bona, és massa jove. Potser per culpa d'elles hem perdut, qui sap? Crec que com no canviin les coses, d'aquí 4 anys perderem, perquè actualment ERC té millor equip. Ànims i canvis al partit, que ja toca.

    ResponElimina
  5. Potser si, la joventut es un escull prou important com per a que la majoria de gent, pugui desconfiar. Però el que es troba, en algu jove, son la empenta, la força i les ganes de fer coses.
    Això hem d'aprofitar, si, l'Edurne es jove, però al contrari del que veig, crec que sobradament preparada per desenvolupar la tasca que te ara per endavant.

    El temps ficarà a cadascú en el lloc que li pertoca, i bé, ¿No recordeu amb quans anys, el Gerard es va presentar per a alcalde? Si ho mireu, potser us sorprendreu.


    A6.

    ResponElimina