Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

diumenge, 3 de juliol del 2011

"Una història per canviar-te la vida": L'obsessió d'aconseguir tot el que desitgem

De bon matí va obrir les finestres per poder sentir l’aire fresc a la cara. I mentre notava la frescor a les galtes, es va quedar immòbil observant el paisatge que s’anava dibuixant davant els seus ulls. Va sospirar. Es preguntava on era la seva eterna obsessió. Es preguntava on era ell. De ben jove, ja sabia que algun dia el trobaria, que de ben segur estaria amagat enmig de les muntanyes, esperant que un bon dia ella el descobrís i el prengués. Precisament per aquell motiu havia viatjat fins allí, per buscar-lo, trobar-lo i posseir-lo per sempre més. Ella, que sempre havia estat una dona amb les idees clares, ara començava a dubtar de tot. I si s’estava equivocant? I si havia malgastat part dels seus estalvis i el seu temps per res? I si tot el que havia somiat i suposat era fals? De cop i volta, la seva ment es va començar a omplir de preguntes que no era capaç de respondre i, com si de sobte algú li hagués posat presses, va tancar les finestres i va entrar a la dutxa, disposada a passar uns quants minuts sota l’aigua tèbia que l’ajudaria a decidir per on començava a buscar.

Fragment de l'obra guanyadora de la categoria B del XVè Concurs literari de la Vila d'Alcarràs (2011) - Edurne Laurenz Bagué

1 comentari:

  1. MIS SALUDOS AFECTUOSOS, EDU, QUE TENGAS DIAS A REBOSAR DE AMOR Y PAZ.
    ABRAZOSSSSSSSS
    Leonor

    ResponElimina