Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dilluns, 5 de novembre del 2012

Disculpes

Doncs això... Demano disculpes per aquells textos escrits en calent que potser mai haurien d'haver estat publicats. Mai he volgut mostrar-me com una víctima i crec que els que em coneixen de veritat no em veuen pas com una mala persona. Dit això, disculpeu-me.

12 comentaris:

  1. Xata,

    La gent que jutge sense sapigue com es una persona i se fica en vides de gent que no es del seu pare aurien de mirar una mica al seu voltan i no fe mal ales persones mes properes,per que en aquesta vida el mes importan es la familia i no la gent de fora de casa.El altre text no lai pugut llegir pero saben com ets tu i algu del teu voltan penso que de culpa no en teniu cap i la gent que pensa el contrari van molt equibocats,ANTES DE JUTJAR CONEIX ALA PERSONA O COM A MINIM DEIXALA VIURE LA SEVA VIDA I SEMPRE ELS DE CASA SON ELS MES IMPORTANS.

    -jO-

    ResponElimina
  2. Crec que tots tenim dret a expressar el que sentim o el que pensem en un moment determinat. Massa cops en aquesta societat se'ns obliga en certa manera a callar a canvi de ser acceptats. Els que es creuen mes oberts i tolerants son els primers que qüestionen les accions o pensaments dels altres quan no coincideixen amb els seus. Edurne jo t'animo.a seguir escrivint tal i.com sents, que es el que et fa especial.

    ResponElimina
  3. com es sol dir... Aire que be d'Alguaire!!

    No es pot parlar ni jutjar si les fonts informatives no són les correctes.

    TU VALES MUCHO NENA!!

    I.A.L

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les fonts informatives Isabel són correctíssimes, així es que potser la que no tens tota l'informació correcta ets tu. Encara que sigui molt amiga teva segurament hi ha coses que no es poden explicar.

      Elimina
  4. Gràcies Edurne, disculpes acceptades.

    Anònim, estic d'acord amb tu que no hem de jutjar ningú ni coneixent-lo ni sense coneixe'l, i també hem de deixar viure la vida als que la volen viure, no als que es fiquen en la dels altres.. i evidentment la gent de casa és la més important, aquests no et fallaran mai...

    R.C, tots tenim dret a expressar el que sentim o el que pensem, però sempre mirant de no atacar directa o indirectament algú (alguna persona en concret).

    Edurne, jo també t'animo a seguir escrivint, perque com ja et vaig dir tens molt talent, sempre dins el respecte i no amb ànims de ofendre ningú, se que de vegades és molt difícil ja que els sentiments ens dominen, de ben segur no ets una mala persona, tots tenim els nostres sentiment, però en aquesta ocasió has comés un error, igual que molts dels mortals.

    Salut,

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots i totes pels comentaris.
    En el text que vaig borrar reconec que vaig pecar de sarcasme o cinísme, però en cap cas volia ofendre a ningú ni atacava a ningú en concret. En aquest bloc hi ha molts textos similars al borrat, per altra banda entenc que s'enfoquès a un tema que, evidentment, no passa desapercebut. Jo tenia el dret d'escriure'l, vosaltres tenieu el dret de donar-li el significat que creguessiu, al cap i a la fi aquí rau la màgia d'escriure i llegir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant si has pecat de sarcasme com de cinísme, no l'hauríes d'haver esborrat, perque el que està fet, fet està. I la màgia de llegir i escriure està en llegir el que l'escriptor vol que entenguem.

      Elimina
  6. En aquet mon,magradaria tindre un poder magic per fer desapareixe gent i axi al meu voltan sol quedaria gent bona,que cadascu sancuido de casa seva que proute feina tenen,i Edurne lluita pel que tens i la resta que els bombon!!!!!!!!!


    -jO-

    ResponElimina
  7. Ana, quina llàstima que de poder no en tinguis cap, les que no us cuideu de casa vostra sou vosaltres que us posseu en les cases dels demés foten merder.
    Edurne lluita pel que tens i a la resta que ens bombin que segur t'anirà molt bé en aquesta vida.

    -Tu-

    ResponElimina
  8. Si,soc l'anna o mes ben dit la gallo kom tothom me coneix,io no foto merde en kap lloc sol ajudo ales persones del meu voltan ke mastimo,no se amb lo ke te vols referi amb lo ke no tinc cap pero te ven juro ke les persones ke konec saben kom soc i emb poden jutjar pero com tu no dones la kara per ara kalla la boka i deixar viure la gent felís,si tu ets una amargada no es el meu problema!!!!!!

    ANNA CHARLES-(GALLO).

    ResponElimina
  9. Doncs si t'agrada més que t'anomeni Gallo ho faré, però jo no he dit en cap moment que no tens cap i segurament si que ajudes a les persones que realment t'importen, però també hauríes de aconsellar-les bé i ficar encara més merdé, i després us queixeu que si se diu que si no se diu.... va ja n'hi ha prou d'aquest tema si heu fet coses malament ara no pretengueu sortir il.leses.
    I no hem considero per a res una persona amargada, i si que en ting de problemes però no els vaig esbombant.

    VA PER TU GALLO.

    ResponElimina
  10. Avere anònima/atontada!! Però qui et penses que ets??? Primer que tot no ets dingú per nombrar a una persona que escriu anonimament. Vols que ho faci jo de tu?? No m'equivocaria... T'informo que la que també escampa coses que no son certes ets tu, i aixó et pot passar factura el dia de demà. Tu no sas qui soc pero jo si! VIGILA

    ResponElimina