Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dilluns, 5 de juliol de 2010

Odio l'estiu! / ¡Odio el verano!

Ja sé que és estiu, però aquesta tampoc és excusa per trobar la part positiva a aquesta calor sufocant que em fot de mala llet. Alguna tarda vaig a la piscina de la urbanització on viu la meva amiga Alba, però tampoc cal abusar de la bondat de les persones, i aquesta tarda he decidit quedar-me a casa patint calor. Dóna, hi ha aire condicionat... Sí, és clar que hi ha aires condicionats, però l’aire condicionat a mi em serviria si estigués escarxofada mirant la televisió o fent la migdiada, però resulta que a mi m’agradaria estar a fora, al jardí, on fa una calor que crec que alimenta i dóna forces a les mosques, les quals estan més que pudentes. Així que aquí estic, escrivint un text que té poca cosa de literari, però que m’ajuda a treure la mala llet de l’organisme; tot i que en certa manera la pantalla, i el portàtil en si mateix, m’estan donant més calor del compte. Sí és cert que hi ha una altra opció per poder esquivar aquesta calor: anar a les piscines públiques del poble, però sabeu una cosa? Penseu el que vulgueu, però jo passo de pagar 7 euros per entrar a les piscines públiques del meu poble. Els preus son alts pels motius que siguin, però, sincerament, gastar-me 7 euros per dues o tres hores de piscina em fa una mica de mal. I no, no és que sigui una mica rata, és que hi ha preus una mica excessius. Doncs bé, crec que me’n vaig a prendre una dutxa d’aigua ben fresqueta, tot i que quan farà un minut que estaré fora ja estaré una altra vegada fastiguejada de calor. De veritat, no sé que li troben a l’estiu!
--------------

Ya sé que es verano, pero esta tampoco es excusa para encontrar la parte positiva a este calor sufocante que me pone de mala leche. Alguna tarde voy a la piscina de la urbanización donde vive mi amiga Alba, pero tampoco es necesario abusar de la bondad de las personas, y esta tarde he decidido quedarme en casa sufriendo calor. Mujer, hay aire acondicionado… Sí, claro que hay aires acondicionados, pero el aire acondicionado a mi me serviría si estuviese tirada en el sofá mirando la televisión o echando una siesta, pero resulta que a mi me gustaría estar fuera, en el jardín, donde hace un calor que creo que alimenta y da fuerzas a las moscas, las cuales están más que pesadas. Así pues, aquí estoy, escribiendo un texto que tiene poca cosa de literario, pero que me ayuda a sacar toda la mala leche del organismo; no obstante, la pantalla, i el portátil en si mismo, me está dando más calor de la cuenta. Sí es cierto que hay otra opción para poder esquivar este calor: ir a las piscinas publicas del pueblo, ¿pero sabéis una cosa? Pensad lo que queráis, pero yo paso de pagar 7 euros para entrar en las piscinas publicas de mi pueblo. Los precios son altos por los motivos que sean, pero, sinceramente, gastarme 7 euros para estar dos o tres horas en la piscina me hace un poco de daño. Y no, no es que sea un poco rata, es que hay precios un poco excesivos. Pues bien, creo que me voy a tomar una ducha de agua bien fresquita, aunque cuando hará un minuto que estaré fuera estaré otra vez asqueada de calor. De verdad, ¡no se que le encuentran al verano!

3 comentaris:

 1. sisi pordior quina caloooor! si vols venir a la piscina tudei ia sabessssssss!

  ResponElimina
 2. Jo també. Sort que al Pirineu s'acaba aviat, aquesta comèdia de la suor.

  És la primera vagada que et vsisito. Salut!

  I m'emporto la citació de la capçalera cap al Diccitionari, un bloc de citacions que comparteixo amb altres blocaires.

  http://diccitionari.blogspot.com/

  ResponElimina
 3. Entrada feta.

  http://diccitionari.blogspot.com/2010/07/ai-fina-pallidesa-de-lamor-que-no-sap.html

  ResponElimina