Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dimecres, 21 de juliol de 2010

Poc temps / Poco tiempo

Ja sé que fa uns quants dies que no actualitzo aquest Bloc, però la veritat és que de temps, últimament, no en tinc gaire.
Aquests últims dies m’aixeco més aviat que la resta de l’any, arribo a casa a l’hora de la migdiada i, lògicament, en aquests moments només tinc ganes de fer una cosa: dormir. Quan em llevo de la meva tant desitjada migdiada, en l’últim que penso és en engegar el PC, és per això que aquests dies tinc aquest Bloc, i la resta de la xarxa, una mica oblidats. Però bé, aquí estic de nou, amb un d’aquells textos que deixen molt que desitjar i només serveixen per donar senyals de vida. En tot cas, vull que sapigueu que tinc moltes coses a dir, el que passa és que n’hi ha alguna que convé camuflar-la, com de costum, espero que m’entengueu, i això requereix una mica més de temps. Dit això, m’acomiado fins el pròxim post!

----------

Ya se que hace unos cuantos días que no actualizo este Blog, pero la verdad es que de tiempo, últimamente, no tengo mucho.
Estos últimos días me levanto más temprano que el resto del año, llego a casa a la hora de la siesta y, lógicamente, en estos momentos solo quiero hacer una cosa: dormir. Cuando me levanto de mi tan deseada siesta, en lo último que pienso es en encender el PC, es por eso que estos días tengo este Blog, y el resto de la red, un poco olvidados. Pero bien, aquí estoy de nuevo, con uno de esos textos que dejan mucho que desear y solo sirven para dar señales de vida. En todo caso, quiero que sepáis que tengo muchas cosas que decir, lo que pasa es que hay alguna que conviene camuflar, como de costumbre, espero que me entendáis, y eso requiere un poco más de tiempo. Dicho esto, ¡me despido hasta el próximo post!

1 comentari:

  1. Treballes? Bueno jo et seguiré igualment i avore quan anem amb bici :)
    Un petó!

    ResponElimina