Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dimecres, 20 de juliol del 2011

Al meu parer...

Aquesta nit ha estat una mica avorrida, potser per això m’he posat a elaborar una altra llista amb els homes més interessants, segons el meu parer, és clar. Com a curiositat, us deixo els enllaços de les dues llistes anteriors, per si de cas els hi voleu donar un cop d’ull: http://edurnezermoduz.blogspot.com/2009/11/mis-10-hombres-atractivos.html i http://edurnezermoduz.blogspot.com/2010/08/nova-llista-nueva-lista.html . Aquest cop, però, em limitaré, tan sols, a fer algun comentari sobre les noves incorporacions al ranking, ja que els altres ja els coneixeu de les anteriors. I bé, aquí us deixo als meus 10 famosos interessants.


10. ROGER COMA (34 anys)


9. GUILLEM GISBERT (29 anys): La primera nova incorporació de la llista: L’home de l’Ukelele, més conegut com el cantant dels Manel. No em feu dir que és el que m’agrada més d’ell, no sé si la veu, el nas, la barba o la seva cara de mala llet.


8. MARK CAVENDISH (26 ANYS): Segona nova incorporació: Líder de l’actual Tour de França a la classificació individual per punts, desprès de vèncer, de moment, 4 etapes. Deixant de banda que ja des de petita he mostrat un especial interès per les cames musculades dels ciclistes, els ulls d’aquest home no tenen preu.


7. ROGER FEDERER (29 anys)


6. MICHAEL BUBLÉ (36 anys): No ens enganyem, heu escoltat la veu d’aquest home? Simplement, genial. No serà Sinatra, però poc li falta.


5. JOHNNY DEEP (47 anys)4. MARC COMA (35 anys): Tercera i última incorporació a la llista: Campió de tres edicions del Rally Dakar, entre les quals es troba la d'aquest any, entre d'altres triomfs. I bé, com que avui estic una mica xula, he decidit posar una foto d'en Marc i meva. Què us sembla?3. DAVID BOREANAZ (41 anys)2. HUGH JACKMAN (42 anys)1. HUGH LAURIE (51 anys): Sí, està bé, he dit que tan sols comentaria les noves incorporacions, però com voleu que no digui res sobre aquest tros d’home? És impossible! Per cert, ja sabeu que serà el nou rostre que ha escollit L’OREAL per promocionar els seus productes de cosmètica per a homes? Sobretot, que no se’m torni metro-sexual!

1 comentari: