Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dilluns, 11 de juliol del 2011

Darrere de cada estrella

Al cel hi ha milions d’estrelles. Milions de llumetes que, de vegades, mentre les contemplem, ens fan recordar persones que ja no tenim al nostre costat. És cert, quan algú estimat ens deixa no pensem en que segons més tard brillarà al cel, i no ho fem perquè el que volem és que estigui al nostre costat. És al cap dels dies, quan ja hem assumit que ja no hi és, quan, tot mirant al cel, pensem en les seves paraules i la seva persona. L’evoquem, sovint en silenci, amb llàgrimes als ulls i una certa impotència per no tenir els poders suficients per tornar-la a sentir ben prop nostre. És dur sentir aquesta impotència, sentir que per molt que vulguis ja mai més podràs tornar a abraçar-la, donar-li un petó o demanar-li consell. Potser per això busquem aquesta persona a milers de quilòmetres de distància: al cel. La recordem, la recordem com una part important de nosaltres, amb aquella llum que la feia especial, la mateixa llum que fa que la puguem contemplar des de la terra. Tots els estels tenen alguna cosa especial, alguna persona darrere que els fa brillar per si sols, amb tota la seva força. Sé que en aquests moments no hi ha paraules que valguin, però fes-ho: mira un estel i posa-li nom tot pensant en aquella persona que ja no és al teu costat. Ara ja és un estel, per tu el més bonic de tot el firmament.

5 comentaris:

  1. "Estrella fugaz"

    Vuelo de Estrella fugaz
    Dime donde es que puedo
    Encontrar el amor verdadero
    Que sea eterno.

    Tú que en tu vuelo
    Dejas caer el brillo de tu luz
    Déjame volar contigo
    Para dejar un poquito de amor
    En cada resplandor.

    Permíteme conocer nuevos mundos
    Donde pueda encontrar paz y amor
    Ya que aquí solo veo maldad y destrucción.

    Invítame al mundo que tú ya conoces
    Donde dices que existe el amor
    Donde cada noche iluminas con tu luz
    El cielo, el horizonte y también mi Corazón.

    Abre las puertas del cielo
    Para que entre yo también
    Veras que podré iluminar el cielo
    Junto a ti mi estrella fugaz.


    Poema de Jessica Lua.




    A6

    ResponElimina
  2. Les estrelles són una màquina natural de producció d'energia.

    Els absents són absents.

    Els morts són els que no hi són enlloc.

    I posar-li nom a un objecte, doncs, no sé, és una mica cursi, oi? És com qui li dóna nom al cotxe.

    No sé.

    ResponElimina
  3. Bé...el teu comentari m'ha deixat una mica out... Mira, em decanto per dir-te, senzillament, que les estrelles, en literatura, sempre han donat molt de joc. És un recurs més per utilitzar a l'hora d'expressar el que sentim. Tot i que, sí, si busques estrella al diccionari el significat s'apropa bastant al que dius tu.

    ResponElimina
  4. Edurne. A mi m'ha encantat aquest apunt! ets única escrivint i descrivint sensacions. Un petó.

    ResponElimina
  5. Excuseu-me, no volia pas deixar-vos en cap lloc dit out. Només m'hi volia posar jo en out. De fet, tinc un gat que ha estat inscrit al registre de Barcelona amb el nom d'Stalin i jo, en arribar a casa, en gaudeixo tot dient: "Staaaaaalin, ja ha vingut la maaaaaaaaaaaaaaaaama, al sopaaaaaaaaaaaaaaar".

    Recorro a la duplicita i us demano perdó si us he outejat. No ho faré més, intentaré ser més constructiva.

    I must write my notes that another person can read them if I am dead, or worse.

    Teniu tota la raó del món en omplir el món de sentiments; jo, però, continuo omplint-lo de matèria perceptible.

    Ah! Que no podíeu eliminar aquests mots en castenallo que surten; això de "dijo". Em sembla que és un marejol d'imposició militar.

    A reveure.

    ResponElimina