Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dimarts, 19 d’octubre del 2010

En lluita contra el càncer de mama / En lucha contra el cáncer de mama

Avui, 19 d’octubre, se celebra el dia mundial contra el càncer de mama. Probablement, les protagonistes del dia d’avui han estat les cintes de conscienciació de color rosa, no hi veig absolutament res en contra, però en realitat, la nostra feina, es tenir-les present dins nostre cada dia. Escrivint això, no pretenc quedar bé, ni fingir que m’interesso pel tema; no és res de tot això. Avui he decidit escriure aquest post perquè ho sento, perquè m’uneixo a la causa i perquè desitjo que d’una vegada per totes guanyem la batalla contra el càncer. És difícil, però un crit d’esperança i lluita mai està de més.

----------

Hoy, 19 de octubre, se celebra el día mundial contra el cáncer de mama. Probablemente, las protagonistas del día de hoy han sido las cintas de concienciación de color rosa, no veo absolutamente nada en contra, pero en realidad, nuestro trabajo, es tenerlas presente en nuestro interior cada día. Escribiendo esto, no pretendo quedar bien, ni fingir que me intereso por el tema; no es nada de eso. Hoy he decidido escribir este post porque lo siento, porque me uno a la causa y porque deseo que de una vez por todas ganemos la batalla contra el cáncer. Es difícil, pero un grito de esperanza y lucha nunca está de más.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada