Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

dimarts, 26 d’octubre del 2010

Jo aniré a passar consulta, i tu? / Yo iré a pasar consulta, ¿y tu?

Per fi! Avui arriba a televisió la setena temporada de la sèrie Dr. House, i ve carregada d’escenes molt sensuals (i sexuals). Ho sé perquè vaig veure el primer capítol deu fer cosa d’un mes, en versió original, però alguna cosa vaig captar, que no hi ha res que espavili més que la gana! Jo, que sóc una fan del Hugh Laurie, us dic que em vaig desfer en més d’una ocasió. No sóc molt partidària de seguir sèries de televisió, i encara menys quan passen de la tercera temporada; però aquesta m’ha conquistat, o ha estat el protagonista principal? Bé, sigui el que sigui, la qüestió és que m’encanta. Jo, aquesta nit, dubto que pugui veure el capítol sencer, ja que tinc teatre i no sé a quina hora acabarem. Així doncs, si no sabeu que fer aquesta nit, poseu-se còmodes al sofà i gaudiu del doctor més fred, borde, sarcàstic, cínic, malcarat, però extremadament sexy, de la televisió. Aquí us deixo una fotografia del capítol; pel bé de la meva salut cardíaca no en posaré cap més.

----------

Por fin! Hoy llega a televisión la séptima temporada de la serie Dr. House, y viene cargada de escenas muy sensuales (y sexuales). Lo sé porque vi el primer capítulo hará cosa de un mes, en versión original, pero algo capté, que no hay nada que espabile más que el hambre! Yo, que soy una fan del Hugh Laurie, os digo que me deshice en más de una ocasión. No soy muy partidaria de seguir series de televisión, y menos cuando pasan de la tercera temporada, pero esta me ha conquistado, ¿o ha sido el protagonista principal? Bueno, sea lo que sea, la cuestión es que me encanta. Yo, esta noche, dudo que pueda ver el capítulo entero, ya que tengo teatro y no sé a qué hora acabaremos. Así pues, si no sabéis que hacer esta noche, poneros cómodos en el sofá y disfrutad del doctor más frío, borde, sarcástico, cínico, hosco, pero extremadamente sexy, de la televisión. Aquí os dejo una fotografía del capítulo; por el bien de mi salut cardíaca no pondré ninguna más.

2 comentaris:

  1. Per què sou bilingüe? Sou una ciutadana del món sense fronteres? Per què teniu el bloc en espanyol? Per ofendre? Per molestar? Per naturalitat ofensiva? Per ofensa natural? Pel preu? No sabíeu que la bona música és el català? No sabíeu que l'espanyol enterenyeix l'ecfràsica expressió nostrada? No sabíeu que l'espanyol és una llengua mútica? Desintoxiqueu-vos i bona sort.

    ResponElimina
  2. Bé, anòmim/anònima, primer de tot, sóc bilingüe en aquest bloc perquè vull. Perquè, sí, sóc catalana, m'hi concidero, i probablemnt més que molts dels que diuen ser catalans i a l'hora de la veritat es rajen. Escric en català i en castella (que no espanyol) perquè m'agrada escriure, i perquè, que jo sàpigui, llegir en castellà tampoc mata a ningú. O que passa? Que ens hem de perdre grans clàssics de la literatura castellana, per exemple, només perquè som catalans? Tampoc cal portar les coses a aquest extrem. A casa parlo en catala, jo utilitzo el català, és la meva llengua mare, però si escric en les dos llengues és perquè vull i perquè no sóc tant ignorant de pensar que aquest bloc només el llegeix gent que enten el català. Si t'ha ofès, ho sento molt, però de moment és així (tot i que potser demà no). Pel preu? Per quin preu? Et penses que sóc com la de "Crepusculo", que venc el que escric i em forro a base d'això? A jutjar per com escrius, de ben segur en saps molt de català, ja que has utilitzat àraules que no em sonen de res. Et felicito, de veritat, després de tot m'agrada llegir el català culte i refinat. No estic intoxicada de res. Els intoxicats sou els que ho barrejeu tot; els que critiqueu blocs escrits en castellà només per això, perquè estàn en la llengua del país veï, al qual no m'hi uniré mai, perquè davant de tot sóc catalana. Els culpables de moltes coses que passen son els que parlen sense saber res; pensant que ho fan tot bé i després la caguen. Potser no ho hauria de dir, però, mira, m'he cremat. Que es desintoxiquin també els que voten a ERC, no fos cas que ens tornéssim a abaixar els pantalons davant Españñññña, que es desintoxiquin també els que ara veneren al LAPORTA, perquè és un gran català només per haber estat el millor president del Barça, un altre signe del catalanisme, és clar, ignorant de mi de no venerar-los jo també. SÍ, JO SÓC UNA ESPANYOLA MÉS, PENSA-HO, M'IMPORTA BASTANT POC. AQUEST ÉS EL MEU BLOC, ESCRIC EN LES DUES LLENGUES PERQUÈ VULL, I SI NO T'AGRADA NO EM LLEGEIXIS. NO EM FA FALTA. Atentament,

    Edurne

    ResponElimina