Sóc conscient que sense la gent que em llegeix aquest bloc no tindria massa sentit, és per això que he decidit apropar-me una mica més a tots els que, de tant en tant, feu una ullada a les meves reflexions. Així doncs, deixo a la vostra disposició la direcció de correu electrònic del bloc: edurnezermoduz@hotmail.es, per si algú de vosaltres vol enviar-me qualsevol queixa, inquietud, aportació, opinió, etc. MOLTES GRÀCIES!

diumenge, 12 de desembre del 2010

Primer informe sobre estadístiques: Satisfeta és poc!

La tecnologia de Blogger va millorant i poc a poc va oferint nous serveis que en permeten fer un bloc millor. Avui he decidit mirar l’espai que dedica a les estadístiques del bloc. M’ha semblat interessant veure quines son les deu entrades més visitades. El resultat m’ha sorprès, és per això que el vull compartir amb vosaltres. De fet, si no fos per vosaltres aquestes estadístiques no tindrien massa sentit. Aquí us poso les entrades més populars, de més a menys.
SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM/ SOMOS UNA NACIÓN. NOSOTROS DECIDIMOS

Però això no és tot. La calitat de les estadístiques ha millorat tant, que fins i tot es pot veure de quines zones del món et visiten. La zona que més destaca és Espanya. Però el que més m’ha sorprès és que aquest bloc també rep força visites d’usuaris de l’oest i el sud d’Amèrica del Nord. Finalment, rep alguna visita de zones com Amèrica Central, la zona sud d’Amèrica del Sud i d'Itàlia. Així doncs, no se ben bé què dir, m’he quedat sorpresa i només puc dir: MOLTES GRÀCIES!

3 comentaris:

  1. avui en dia qualsevol persona de quasevol lloc pot saber de tu edurne... ja pot parar conte del k dius... fes propaganda de la teva partida on vius jajajajajaja
    segur k vindries callejeros i us gravarien!!

    ResponElimina
  2. Bon dia, Edurne!
    Només vull comentar-te que un dels granets de sorra de les estadístiques és el meu. Quant llegeixo els teus post em trasllado als temps en que jo tenia sentiments semblants! M'agrada com ho escrius!
    Isabel

    ResponElimina
  3. Hola, jo en sé d’un que no volia ser trobat, i van contactar amb ell per les dades del facebook.

    Avui en dia el que no corre vola!

    ResponElimina